Забут й кв тц

Евгений Иваниченко
Весна її життя подарувала,
Дала її красу усіх світів,
Вона її по справжньому кохала,
Та я це зрозуміти не зумів.

Цвіла вона єдина ніби в світі,
Пелюстки простягала до небес,
Цвіла вона і пахла усе літо,
Та я був жахливіший ніби пес...

Її там посадила чіясь мати,
З любов'ю до природи і життя,
Та я її зумів усеж зарвати,
Послав її навічно в забуття.

І кинув її просто як непотріб,
Гадаючи, що знову відцвіте,
Та зараз я повторю собі в котре.
- Прости мені, прости мені за все...

03.07.2014
м.Умань