Спочатку...

Евгений Иваниченко
Можливо це остання передмова,
І більше ні про що не напишу,
Можливо не зумію більше знову,
Сказати я усе, про що мовчу.

Та все ж таки про що мені й казати,
Немає нових слів для цих думок,
Давно я вже засів за темні грати,
Не можу вже зробити навіть крок.

Один я ніби папороть у морі,
І шторм мене кидає з берегів,
Та я не підкорюся оцій долі,
Зроблю я, що до цього не зумів.

Вернуся до життя і до родини,
Кохання я підійму із глибин,
Зберу уже останні свої сили,
Відновлю почуттів я теплий плин.

І буду для сестри найкращим братом,
Для мами знову кращим я буду,
Не буду для людей я більше катом,
І більше вже нікуди не піду…

29.09.2014
м.Умань