Повернутись серцем...

Горбатюк Надежда
Повернутись серцем до сім'ї-
 До дитини, мами і до близьких-
 Повелів на днях Господь мені,
 В дусі намір твердо закріпивши.

 Так давно я мОлюсь про сім'ю,
 Про спасіння рідних-найдорожчих.
 Та не розуміла я - чому
 До цих пір ще відповідь в дорозі.

 Якось мені пастир підказав,
 Щоб доньцІ я пОдругою стала,
 Щирою щоб з нею я була,
 А не лише вказівки давала.

 "Те роби! А це - не смій робить!"-
 Ось такими були ті стосунки.
 А тепер потрібно все змінить,
 Щоб відкрити своє серце, думку

 Донька забажала, щоб змогла
 Поділитись тим,що наболіло,
 Щоб душевна єдність в нас була.
 Лиш тоді їй передать зумію

 Я свою надію на Христа
 Й щиру віру в Господа Ісуса,
 Лиш тоді усі мої слова
 В її серці паростком проб'ються.

 ...Мій Господь, допоможи мені
 Виконати ТвОє повеління,
 Дай слова потрібні, тон зміни,
 Чистим щоб булО моє сумління.

 Мудрий Отче, знаєш тільки Ти
 Шлях до серця кожної людини.
 Тож прошУ Тебе -допоможи,
 Щоб у Дусі були ми єдині

 У Святому, вся моя сім'я,
 А на троні серця - наш Спаситель.
 Мудрості прошУ у Тебе я,
 Мій Господь і Бог і Вседержитель.

 Поверни серця наші уверх
 До небес, де на престолі слави
 Воссідаєш Ти, наш Бог-Творець.
 Хай моя сім'я Тебе лиш славить!

(може хтось себе впізнає...)