Чому?

Елена Амберова
Чому немає щастя на Землі?
Чому не кожен в Бога у фаворі?
Чому вмирають діти на війні?
Чому війна?! Чому не зникне горе?!

Ненависть з наклепом, мов Мінотавр в печері,
Прокинувшись народам на біду,
Катують розум дурістю, брехнею…
Звіріють люди… Господи.., чому?
………………………………
………………………………
Чому немає щастя на Землі
І гинуть люди…? Господи, чому?!
29.09.14