delete

Ульяна Кривохатько
Присвячується сестрі та її скетчбукам

Видаляйся хоч з мапи світу! –
Що мені до подібних втеч?
Я пішла на свою орбіту,
Змалювала новенький скетч
І заклеїла скотчем серце.
(Не болить і не прагне змін.)
Видаляйся. Ти вже один,
Тож – приємного intermezzo!

29.09.14