Зи дустар

Саира Сефибекова
За куь тариф къе ийизва,
Мецел хъсан гафар гъизва,
Заз абур лап хъсан чизва,
Абурун т!вар я зи дустар

Герек хьайи гьар са ч!авуз,
К!ант!а йифиз,к!ант!а юкъуз,
Ваз за куьмек гуда лугьуз,
Къвезавайбур я зи дустар

Лап к!ан я хьи сад-садаз чун,
Квехъ галаз лап шад я хьи зун,
"Килиг сефил жемир руш вун",
Лугьузвайбур я зи дустар.