один крок до страху

Виктория Лисовская
земля і стоптані сліди на ній,
ти відчуваєш, як падає пісок,
як ховається серед ночі крадій,
рвеш одяг, шукаєш повітря ковток,

твої руки вкриті пухкою ковдрою
намисто гарно вкладено на груди,
все що сказано, було дружбою
все що зроблено, піде в нікуди,

продажні люди сходять на манеж,
що наспавді за чужими голосами?
йде збіднілими дорогами кортеж,
переповнений піковими дамами,

повний місяць, двін кличе до сну,
вічного сну без солодкого запаху,
один крок від цвітіння до бур'яну,
і навіть від хоробрості і до страху.