***

Евгений Иваниченко
Нарешті все я зрозумів,
Усе життя для мене казка,
Усе змінити я хотів,
Та доброта моя це маска.

Хотів змінити я світогляд,
На все дивився з сторони,
На вас усіх тримав я погляд,
Та все я чув - іди, помри...

Вас не хвилюють інші люди,
Для Вас життя, це просто транс,
А доля, лиш сумні єтюди,
І не дає вам інший шанс.

Ви все живете, та для чого?
Ви все одно всі помрете,
Я не бажаю вам всім злого,
Думки ці ваші, та про те...

Для вас єдиний ще є шанс,
Змінити все своє життя,
Та пам'ятай - життя не транс,
І смерть, також не небуття...