потым дапiшу

Аляксандра Фагот
Іксрыцца неба ад надвор'я,
Блішчаць агнямі магістралі.
Іду па зробленых сузор'ях
У незразумелыя мне далі.

У вушах зноў грае Квін з Еўропай,
І свет здаецца трошкі лепшым.
З такім настроем можна пешшу...