***

Холод Ночи
                Хто розлюбив.
Хто раз розлюбив -
Не полюбить ніколи.
Хто раз кинув любов -
Той не знайде її знову.
Хто хоч раз в житті держав свою любов за руку її не кине,
А хто кинув - той не людина.
Ви як зустрілись не відкрили серця свого.
І так же розійшлись не відкривши його.