Душа на волi

Владимир Фадеев
Якщо піду я, то це назавжди,
 Закрию очі, та пройде лихо,
 Я грав тут дзвінко життям на сурмі,
 А там, на небі, заплачу тихо.
 
 Помовчу трохи, думки розвію,
 Блищать на зорях краплинки долі.
 Бог запитає: - Чого радієш?
 -Все дуже просто - душа на волі!