Унрубас

Салим Герейбеков
АкIунил унралике
УркIбе разидирибил
Дагъабрия мурадике
УркIилизе бакIибил.

Закла берхIи бугьале
Лебил аргъ гонабурар.
Жан унрубе лебхIале
ГIямрулзе шавла бурхар.

Хъулразе аваданил
ГIямрулизе талихIла.
ЯхI-намус цIакьле лерил
Бирис чузе баркалла.

ХIуша агорил бари
Кемамахъаб Аллагьли.
Диръуй гьарбари гьуни
Мадуцабгъа баллагьли.

Рахле баллагь бакIале
Унра цайи лапI кецIил.
ХIуша дия лерхIале
Баркалла бирис хугил.