Мы розныя краiны...

Виталий Минцевич
Мы розныя краiны, шляхам доугiм я буду крочыць и не стамлюся
У кожнай хатцы, знайду прытулак i не спынюся
Крочыць часам адлегласць у бясконца
Знайду цябе у гэтым свеце у праменнях сонца