Нехай душа до Бога поспiша

Людмила Дзвонок
               "Бо пам'ятайте, що на цій планеті,
               відколи сотворив її пан Бог, ще
               не було епохи для поетів, але бу-
               ли поети для епох!"
                Ліна Костенко

Поети для епох... Знаходимося в часі,
Де йде війна, знецінення життя,
Де розум затуманений, як в трансі,
Де за гріхи так мало каяття...

Для цього й дар у нас є особливий,
Який приходить від Отця світів -
Через вірші шлях показать важливий,
Який людей веде до мирних днів!

Цей шлях простий - лиш стати перед Богом
Із покаянням за свої гріхи,
Тоді від Нього надійде підмога -
Він Сам знешкодить наших ворогів!

Поети для епох... То ж і працюєм,
Щоб у людей засяяла душа -
Про шлях святий слова Творця віршуєм,
Нехай вона до Нього поспіша!
               06.10.2014