У разведцы

Всегда Надя
Абдымi мяне на развiтанне,
Прыхiнiся, пацалуй у вочы,
Адкажы на набалелыя пытаннi.
Што маучыш, Радзiма? Пiльна сочаць?
I cляпы, нямы, глухi– пiльна сочаць.
Як дарэмны вашы намаганнi!
Мне не страшна гэтай цёмнай ноччу:
Я чакаю сонца на свiтаннi.