Не брат

Руслан Зелинский
Ви бандерівцями всіх лякаєте,
А ціни цього слова не знаєте.
Ви його геть не взмозі вимовити,
Вам гріхів своїх всіх не вимолити.

Під Степана Бандери гаслами
За свободу вмирали масово.
А на ваш триколор Власова
Гнів людський і прокляття наслано.

Ви з нацистом в союзі завзятому
Смерть чинили з вкраїнськими хатами.
А Бандеру зустрів Заксенхаузен
Жахом й сірими казематами.

Ваш триколірний прапор заплямлений
Кров’ю жертв безневинних, скривавлений.

Ми пишаємось словом «бандерівець»,
Це почесне звання ще повернеться,
А Бандера для вас є примарою,
Крізь століття він буде вам карою.

Нас навчили життя та історія
Розрізняти Росію й Московію.
В москалях й росіянах ми знаємось:
Перші – погань, з другИми – братаємось.

Нам би стати народами братніми,
Жити в мирі і злагоді здатними.
Але чобіт Москви – на моїй землі,
А тому, ти, москалю, не брат мені !!!


Руслан Зелінський
м. Вінниця