***

Мэрит Йенсен
Відчути незвідані далі,
Зникнути звідси подалі,
Розчинитись і все позабути,
Знайти таємничі маршрути.

Створити свободу,
Свої ідеали на вроду,
Набути свій світ,
Де квітів чудовий цвіт.

Мрії-спасаючий круг
В світі,де ворог-твій друг;
В світі,де спасіння нема;
В світі,де ти майже німа.