Мое пальто

Андрей Виноградов 2
My poor, poor coat,
It's like a bone in throat,
The problem very deep -
Don't know where to keep.

In locker - bad, no place,
Cloakroom, not for my face,
And thanks to luggage staff,
Escaped black wool made scarf.

For not make ulcer hoary,
In lucky finish story,
I think not to concern,
Take coat and return.