***

Саира Сефибекова
Рик! Т!арзава пис гафуни, пис карди,
Рик! Т!арзава жуваз к!ани тир ярди,
Рик! Т!арзава вучда гила инсанар
Рик! Т!арзава,хъвадани за дарманар?

Дуьнья дар я,зи рик! Пара сефил я,
Дуьнья дар я,вун такваз зун гъафил я,
Дуьнья дар я, вун галачиз зи къвалав,
Дуьнья дар я,ша фад яр вун зи патав

Лагь кван зи яр ,куьз на хана къени рик!,
Лагь кван зи яр, хьаначни вун гьич гъарик!,
Лагь кван зи яр:вун лап пара к!ан я заз,
Лагь кван зи яр:за авай рик! Гуда ваз...