Яр

Саира Сефибекова
Вилерилай физва накъвар,
Агь зи рик!из хьана хьи т!ар,
Вун масадахъ галаз хабар
Атайла заз пис хьана яр

Тек зун к!ан хьухь минет я ваз,
Масабур гьич аквазвач заз,
Аллагьди рехъ къаллурай чаз
Кьвед санал чун жедайвал яр

Шумуд йиф я мисик шехьиз,
Жезмач гада завай эхиз,
Гьамиша заз вуна табиз
Алцурармир вуна зун яр