Вахъ вил хьана чан зи диде

Саира Сефибекова
Диде са гаф лугьун за ваз,
Дарих хьана заз вун такваз,
Акьул гана сифтедай чаз,
Вахъ вил хьана чан зи диде,
Мус аквада вун заз диде?

Шумуд югъ я такуна вун,
Вун галачиз сефил я зун,
Михьи рик!ив за ваз лугьун,
Вахъ вил хьана чан зи диде,
Мус аквада вун заз диде?