Freedom

Катерина Анфалова
Freedom... Please go forward friend!
Look around. What do you understand?
Hear a window. What do you hear?
The world is a very big my dear.
Freedom... Clouds are very hight;
Leave bad people, say them " Goodbye! "
Never despair, don't cry, don't worry.
I know, you have a long and happy life story!