***

Цавет Танем
Тікай світ заочі,пустеля
Тікай,зрадникам ніде не наливають чай
Біжи,допоки не упала стеля
На твій запалений мозок,як відчАй.

Біжи по вулицях,проспектах і майданах
Збиваючи з дороги всіх,хто як і ти -
В Іудиних кайданах.

Перепливай всі ріки,затоки і моря,що сіллю виїдають рани -
Омани.
Твої міражі, Сахаро
Розвіяться з першим дощем