***

Цавет Танем
Інтимна тиша однієї кімнати.
Тілько ти і я - оголені душі,
Серед ночі не хочеться спати.
Немов я та риба на суші.

Промовчи мені дванадцятий сонет,
Той,про недоречний цукор у каві,
Що ніжно грає твій кларнет,
Що дзвінко грає гітара на лаві.

Обмежені розуми сплелись в уніон.
Єдине ціле - наша земля;
Хоч раз би почути твій баритон,
Що в мій рудий мозок так влучно стріля.