9 травня...

Чапуля
За нас ви полягли в бою.
За нас життя своє віддали.
у страшнім полум'ї вогню
ви всі боролись, не здавались.

І ми щасливі нині всі.
За се ми дякувать повинні.
За те, що волю нам дали,
Що дали жити нам спокійно.

Війна життя у вас забрала,
та ви боролись до кінця.
отож, спасибі, Ветерани,
що Україна ще жива!