***

Анастасия Стретович
Я хочу пити теплий чай
І грітись в пристрасних обіймах,
Але нажаль одна печаль-
Окутала, немов вуаль.

Осінній вітер забирає
Останні теплі дні і ночі,
І залишаються в очах
Сльозинки, що тримтять, як ноти.