НЕ СМIЙ!

Шальная Метелица
   
Не смій, не смій мене карати!
За погляд сплаканий сльозами,
За те що я змогла сказати,
Що почуття вплелись між нами.
Не смій мене саму лишати,
На розпинання злих ночей.
Не зможу я тебе віддати,
Не відвертай своїх очей!
Не смій, не смій тепер мовчати!
Не здатні ми себе спинити.
Так сильно хочеться кричати…
Так сильно хочеться любити…