Захистим наш Донбас

Владимир Солошенко
Де війна залишає руїни,
Туди рідко літають птахи.
Там пробиті снарядами стіни,
Похилились розбиті дахи.

Перелякані люди в підвалах,
А війні, ще не видно кінця.
Ні води, ні їди.Вибух - спалах!
Лише відчай колотить серця.

Не від Бога прийшла нам ця кара,
Україна - це мирний наш край.
Вороги сподіваються марно,
Свій Донбас захистим - пам'ятай!

Не законно взяв зброю - це ворог,
Хоч він брат, або навіть сусід.
В нас сухим зберігається порох,
Захищатись ми вмієм, як слід.