Патрэбна новая доза пяшчоты...

Пастухов Никита
скравыя дзявочыя вочы
цягнуць мяне да сябе iзноў
шчыра так цягнуць у ночы
як пяецца у песнях "пра любоў"

Засмучаў яе мабыць няслаба
Я ж гарэза якiх пашукаць,
i дарэмнай была тая бравада,
самаго сябе пэўна не ашукаць...

Мне патрэбна новая доза
пяшчоты, ласкi, цяпла
патрэбна, вельмi моцна
як наркаману у вену iгла