7. Творите добро

Билал Адилов
Ахъайин жегьилар, за сир квез гила,
Руьгьдиз къаяр къведа йисар фейила,
Ая крар даим, жегьил амукьдай,
Пашман тежедайвал  кьуьзуь хьайила.

------------

Молодежь, я хочу рассказать вам секрет,
В жизнь грядут холода по прошествии лет.
Вы творите добро, чтоб осталось в веках,
Чтоб в конце не жалеть о зря прожитых днях.