Ангели миру

Юлия Черепова
В їх очах ви побачите світло і темряву,
В їх очах ви побачите мир і війну,
Ні, це не кіно про часи сорок третього,
Це реальні події страшне престрашне дежавю.

А вони просто хочуть жити в мирі й добробуті!
На обличчях батьків не бачити більше жаху,
І до Бога  тихенько в ночі закликають про спокій свій,
Щоб їх сім’ї ніколи не бачили ту війну!

Вони вірять, що скоро, настане той день радісний,
Коли небо покинуть ці чорні страшні птахи,
Щоб могли вони вирости твердо на ноги стати
Наші діти – янголи миру, а не війни!