Руслану Солодкому

Надежда Вишнякова
у свiтi забагато див -
лишень тримай в уявi мрiйку.
Колумб Америку вiдкрив,
а кожен - цiлий всесвiт, та за хвильку.
Новi мiста й новi держави,
Та без кордонiв, без парканiв
Дощi однi, однi тумани
над нами стеляться стовпами.
Так, див багато.

в кожному iз нас
усесвiт
витанцьовує
пiд джаз,
пiд посадобль
та пiд вальс,
пiд рок'н'ролл,
прислухайся,

у кожного всерединi
його танцпол