Стихи на украинском языке

Ирина Жарская
**ЧАС**
*******
А час іде ...
Поволеньки мина...
Чекає моя доля десь на перепутті.
І чашу сліз несила спить до дна-
Зніміло серце у вінку спокути.
На мить забутий його ритм
У цьому дні секунди і хвилини...
Не заглядай у хащі давніх мрій,
Бо не знайдеш там справжньої людини.
Спіймався вечір у тенета віт,
І груші-зорі струшує до ганку...
-Ти відшукай їх у потоці літ,
Коли вже бути суджено світанку.