Осiнь

Юлия Гросу 2
Чарівна осінь в шатах золотих
Простерла свої руки над Дніпром.
Ревіли хвилі та їх голос стих,
Прощаючись надовго із теплом.

Стоять-палають свічками тополі,
Дивують розмаїттям кольорів,
А позаду на водному роздолі
Пливуть у зиму білі плями кораблів.




(Такі враження від картини Шишка С. Ф. "Дніпро восени" записали ми з сином Павликом)