радио-блюз

Милена Вольна
твоїм ім"ям радіо шкрябає, шарудить.
дощ по карнизу, мов кішка лапою..
твоїм ім"ям - болить.

твоїми думками вариться кава,
у кожній чашці - іскри з очей,
я.. твоїми думками стала.

твоїми руками ніч обіймає, не спить.
гладить, жаліє, і кутає в ковдри..
вік у руках твоїх - мить.

-—
то просто на серці моєму щемить.
ночами за кавою з радіо-світом.
приїдеш до мене минулим літом?

(с)