Теорiя вiдносностi

Игнат Меренков
Минають і звичайні
Літа, і високосні.
Теорія навчає:
Рух, простір, час — відносні.

В галактиках без ліку
Відносності заради
Злітаються одвіку
Планети на паради.

Летить зоря вертепна 
Відносно цих процесій,
Зірки — відносно неба,
Відносно Бога — Всесвіт.