Нав що?

Антон Куперман
Навіщо л'ється кров?
Навіщо українська?
Навіщо руйнувати те,
Що строїли батьки?
Навіщо поділили всіх
На наших та на інших?
Навіщо, лиш скажіть мені,
Скажіть!
Чого доб'єтесь ви,
Вмирая на Майдані?
Чого доб'єтесь ви,
Руйнуючи життя?
Не можна строїть
Щастя на руїнах.
Не можна строїть
Щастя на тілах...