Стихи на украинском языке

Ирина Жарская
**ТОБІ**
********
Тебе ненавиджу...
Тебе люблю...
Згораю від кохання і холону...
Все,що насправді є,те в снах згублю,
Сидіти буду чемно у полоні.
І не горітиме сльоза в моїх очах,
Бо вже по ній залишиться байдужість.
Минули радість,біль і страх,
Холодна ніжність і обійми дужі.
А потім буде день...і знов сама...
Я поцілую дощ,його поемність...
Тебе нема...нема...нема...
Життя мина,як пух лелечий.