Кохання не любов

Хт Ксения Тим
Кохання -- називала я любов,
ще бо любові я не знала.
Коханням, лікувала кров,
любов'ю, душу я зціляла.

Кохання, віяло мені
весен щасливим вітром.
Любов, пеклася у журбі
та закалялась світом.

Вітри кохання, залишились в лузі,
юності коси розплітають й далі.
Вітри любові -- вірні, мудрі друзі,
несуть мене у нескінченні далі...

(ХТ 27.03.2014)