Коли мила поруч..

Геннадий Сивак
Коли   мила поруч ,  я відпочиваю,
Надіюсь і вірю,  та серцем  благаю,
Що    вірна  і люба,  Господь    її  дав,
Від    неї  я щастя кохання пізнав.
Роки мов лелеки, летять   все над нами,
Думки благородні  приносять до  тями,
Їх пам'ять, повірте,   тепер   зберігає,
Та радість і щастя  людей не минає.
Ось листя жовтіє, дощі на порозі,
Та ми як і завжди принаймні  в дорозі,
Ця  осінь життєвий неторканий час,
Що з нами  привиддям  і тільки для нас.
У  пам'яті  нашій   поля і стодолі,
Свій  жереб   з народження,   вибрала доля,
Блукають над нами  яскраві зірки,
Ми з ними   не поруч, але залюбки…



Автор Геннадій  Сівак.
8  жовтня   2014 року.