Поцелуй Иуды II

Евгений Декола
Вусны да вуснаў,смалены цукар,
Шалёны цалунак,салодкія мукі,
Сэрца стучыць як цягнік.
Дзве скрыпкі пяюць у адзін смык.
Музыку закахана слушаць,
Глаткамі смакуя душу -
Бо марыў аб ёй вечнасць.
Слепіш як некую нечысць
Анёл сышоўшы з нябёс.
Вырашы мой лёс,
Дай назвы маім краінам -
I хай всё iншае згiне.
Згарыць.
Збяжыць.
Зыдзе.