Сколько нужно дорог? Екатерина Полшведкина

Радко Стоянов 2
Сколько нужно дорог,
Чтобы мы не блуждали по кругу?
Чтобы стрелки часов
Успокоили времени бег?
Чтобы вторило эхо:
"Нужны вы,
нужны вы друг другу!",
Безнадежно-любимый,
На душу мне выпавший снег...

КОЛКО ПЪТ Е НУЖЕН?

Превод: Радко Стоянов

Колко път е нужен,
за да не блуждаем в кръг?
Часовниковите стрелки
на времето бега да спрат?
Ехото за да повтори:
„Нужни сте си вие,
нужни сте един на друг!”,
Безнадеждно-любими,
на душата ми припада сняг…