в дпусти

Владислава Даценко
Всі мої слова, всі мої думки...
Хаос у житті, в моїй голові.
Скільки можна так?
Досить, треба йти...
Я прошу тебе...
Відпусти.
Вже немає сил, слів хоч відбавляй
Як же ти посмів?
Не кажи "прощай"
Не тримай мене,
Дай мені піти
Я прошу тебе.
Відпусти.
Осінь у містах розлуча людей
Залишаю страх,
Віддаю тебе.
Не лишилось сліз,
Криків вже нема
Небо з даху вниз,
Все було дарма
Всі мої слова, всі мої думки
Полум'ям горять,
Рвуться на шматки.
Я не знаю що...
Нам не можна так.
Посеред пустель
Я шукала знак.
Тайну разгадай,
Розкажи мені.
Віриш?
Не вбивай.
Темрява в душі.
Годі я молю.
Пізно, треба йти...
Забери мене,
Або відпусти.