Я с женщинами в споры не вступаю... Владимир Майко

Радко Стоянов 2
Я с женщинами в споры не вступаю
И не кричу   на них сердитые слова.
На шаг по - ленински, я молча отступаю,
Потом шагну ... вперёд на два!

С ЖЕНИТЕ АЗ ВЪВ СПОРОВЕ НЕ ВСТЪПВАМ...
Превод: Радко Стоянов

С жените аз във спорове не встъпвам
И не крещя на тях с язвителни слова.
По ленински- на крачка сам отстъпвам,
А после пък напред закрачвам- раз и два!