Ой не ходи Грицю та й на вечорницi

Людмила Забелина
Вiдповiдь двоюрiдному братцю з Волинi
Вiд сестри з Донбасу на його iлюзiю,
висловлену на сайтi"Однокласники":
"У нас в Україні немае фашистів,
  в Россії  є фашисти і власовці"

   
Ой не ходи Грицю та й на вечорниці,
Загубивши чи забувши розум на полиці!
Тре було історію в школі ба вивчати,
Або бабцю про бендерів вчасно попитати.

Та волинськая різня- привід з домовини...
Не пішла до забуття...Та різня донині...
Карателі на Донбасі наробили горя...
Що здригнулась Вітчизняна війна від історій...

Що ти бачив в свiтi ,братцю,та зі свого Ратна?
Те що у хліву у тебе дуже все порядно?
-Там нема бендерів і нема фашистів!!!
Все упорав,все в достатку,затишно і чисто)))

Роззуй братцю швидше очі!Подивись довкола -
Україна це не тільки хлів та хвіст у вОла,
І не тільки  сало й пляшка,кварта самогону,-
Це та влада самозванна гомо-бісогонна,

Що війною косить хлопців...Косить в Україні...........
А вони ж чиїсь то діти...Мертвi.. В вбивствах виннi...
Вони в пеклi достраждають за дiтей Донбасу,-
Краще б у селi сидiли й трiскали ковбаси!

Викинь телевiзор швидше,що кишить брехнею,-
Розумнiшим станеш ,братцю. Пориш ахiнею.
Сiдай краще в поїзд сам,-та чеши "в вiдпустку"!
Донбас жде таких "вояк"!В головi де пусто.

Там по плечi свої руки у кровi заточиш,
Там тебе фашистом зроблять- схочеш чи не схочеш!
Карателем будеш,братцю!Вбивать бабІв наших!
Бо вони ж "по русски" мовлять,-"москалi iз Рашi"!

Але краще ти у лiсi копай собi схрона!!!!!!!
Вiд дурних мобiлiзацiй вiн тебе схороне)))
Щоб не плакали брати, дядько,сестра,тiтка
"Гриць був-ба"такий розумний,бавить в пеклi дiдька..."

Соромно за тебе,братцю...Соромно до болю...
Скiльки ж треба "гiмна" з*їсти ,щоб згубити волю?
Ой не ходи Грицю та й на вечорниці,
Загубивши чи забувши розум на полиці!