Грицько на жабi всiх рулюэ

Людмила Забелина
Вiдповiдь на "шпильку"
двоюрiдного братця  Грицька:
"Я нерозумію дорогенька сестричко,
чого ти не в Росії.Якщо так пагано в Європі."


Грицько на "жабi" усiх рулюЄ-
Кого в  Європу,кого в Росiю!
Вiн так проникся "патрiотизмом",
Що вже гарячий i вже хворiЄ...

То щастя,братцю,що в лiсi дрОва!
Що ти живеш там, де їх багато !
Ти б зрозумів,- в мозгах полова,
Коли прийшла б зима до хати...

Це зрозуміють місця і села...
Чекати,братцю,вже так не довго...
Хто в Україні "пургою" меле,
Хто намахав вас брехнею ловко!

Зима не тітка...Не тітка-світло...
Європа сраку всім не зігріЄ!
Кому потрібна "країна-бидло"???
Що в світ війною й смертями сіЄ!

Ще буде холод...Ще буде голод...
Ще буде мряка по всій країні...
Замість свободи,- буде неволя...
І бути наймичкою ще Україні...

Прозріння буде-не за горами:
Стосовно влади та їх програми! 
Та поховають вже мілліони...Людей...
З прокльоном оман Обами.............

Тобі бажаю не заздрить Опі)))
В Європі ,братцю, не меду діжка)))
Держись за сало)))Не за "укропів")))
І розумнішай будь ласка,Гришка)))