Там де Обами чорна рука

Людмила Забелина
Вiдповiдь Грицьку на слова:
"Єльцин алкаш Путiн дибіл,
який посварив українській
і російський народ"


-"Єльцин алкаш, Путiн дибіл"
-сказав Грицько кониський.
"Вони посварили російський народ
і зжерли  борщ украінський!"

Все, що погано-це Путін звісно!
Всрався хто?Ні, не невістка!
Це Путін точно!Грицько в курсАх!
Він у селі розумніший за птах!

Кури кудахчуть)))Донецьк горить....
А Гриць все на Путіна наклеп творить,
Звісно ,"укроп",- варить юшку неварту
Бо мріЄ - Європи бач випаде карта.

Мрій-мрій)))
бо мара така-
там де Обами
чорна рука)))