Говорити пошепки

Лиссова
Говорити пошепки
Вишивати римами
В'януть квіти в горщиках
Мабуть, залили ми їх
Зливами жовтневими
І слізьми солоними
Граємо крапленими
Сиплемо дублонами
В очі не дивитися
В кадрі посміхатися
Краще б ти залишився
Та роби як знаєш сам
Так, мені тут холодно
Спати у самотності
Та хіба не все одно
Це ж плюси дорослості
НадихАтись іншими
І писати спогади
Доконаюсь віршами
Зрозумію з погляду