На всё у меня положительный взгляд... Владимир Май

Радко Стоянов 2
На всё у меня положительный взгляд:
На бедность, на боль , невезенье.
И даже когда   поддадут мне под зад -
Я это считаю ... как импульс к движенью!

НАВСИЧКО ГЛЕДАМ ПОЛОЖИТЕЛНО
Превод: Радко Стоянов

На всичко аз гледам като на парад:
на бедност, на болка, падение.
Дори да ме блъснат жестоко назад –
за мене импулс е, движение!