не закохуйся в мене

Анастасия Маэстро
не закохуйся в мене,не треба
то не щастя,то божа кара
в тебе й так свої є проблеми
чи тобi ще й їх замало?

не закохуйся в мене,будь ласка
ти даремно витратиш час.
бо ж зi мною кохання не казка
впевнений,що ти створиш "нас"?

не закохуйся в мене,я прошу
буде потiм страждать твоє серце.
i,будь ласка,не кажи що хороша.
я погана,будь ласка,не треба.